Primăria Remeţi

Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Remeţi

 

Comuna este aşezată din punct de vedere geografic în depresiunea Maramureşului la extremitatea nordică a acesteia, pe malul drept al râului Tisa. Centrul comunei este aşezat pe şoseaua naţională nr. 19 Sighet - Negreşti - Satu Mare la o distanţă de 23 Km faţă de municipiul Sighetul Marmaţiei. Faţă de reşedinţa de judeţ, oraşul Baia Mare, comuna Remeţi se află la o distanţă de 89 de Km. Vecinii comunei sunt: la nord-est, localitatea Săpânţa, iar la sud şi nord-vest, judeţul Satu Mare.

 

În componenţa teritorială a comunei Remeţi intră şi satele Teceu Mic şi Piatra. Acestea sunt situate din punct de vedere geografic la nord-vest de comună, la o distanţă de 5 Km (Teceu Mic), respectiv 11 Km (Piatra) faţă de centrul localităţii Remeţi.

Stimaţi concetăţeni

În calitate de primar al comunei, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site,în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Multumesc în numele locuitorilor,vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru ca aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, ce sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise si transparente.

 

                                                                                       Cu deosebit respect,

Primarul Comunei Remeţi,

Sofineti Petru